MASTERCHEFF PASTA & PIZZA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 605 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij MasterCheff Pasta & Pizza. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 12:59 Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan
28 jan 2023 om 11:44 Eten te doen, het was meer pasta pesto dan Gamba 4 stukjes exact … komop kan meer
28 jan 2023 om 0:14 Gewoon top en lekkahh !!!
27 jan 2023 om 22:06 Eten was zoals altijd lekker. Ik had een foutje gemaakt en netjes gebeld en het werd netjes gefixt voor mij. Ben de eigenaar super dankbaar en ik blijf bestellen !!!
27 jan 2023 om 1:31 Pasta zonder smaak
26 jan 2023 om 21:47 Eten was heerlijk!en vriendelijke bezorger!
25 jan 2023 om 1:31 Pizza en Pasta kwamen warm aan en was erg lekker !
22 jan 2023 om 16:56 De kapsalon en crispy chicken bacon burger waren echt heerlijk! Alleen jammer dat ik mijn bestelde mozzarella sticks nooit heb gekregen en dat ik half koud friet kreeg met geen mayo erbij, verder geen klachten! :)
21 jan 2023 om 20:15 Pizza’s waren gruwelijk lekker . Gr SBE3.NL
21 jan 2023 om 0:13 I waited a long time for the order! I ordered a fanta, but they didn’t give the fanta. The Caesar salad was spoiled! I won’t order and advise you !!!!
20 jan 2023 om 22:31 2 uur over bezorgen en de pizza was koud.
20 jan 2023 om 22:02 Spaghetti drowned in oil, two cakes not what was ordered - wrong cheese cake and chocolate cake was peanut cake with zero chocolate! Driver very unfriendly. Wish I could reverse the tip!