MASTERCHEFF PASTA & PIZZA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij MasterCheff Pasta & Pizza. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 21:35 Ik had 2x hetzelfde gerecht met spaghetti besteld. Ik had een normale portie en een halve portie ontvangen.
26 mei 2024 om 2:34 Eten was goed, maar het duurde meer dan een uur voordat het eten kwam
25 mei 2024 om 1:49 Goed bereikbaar. Eten duurde wel wat aan de lange kant voor het aankwam. Burgers zijn goed belegd en hebben een goede smaak. Wel wat aan de droge kant mag wat sappiger. Pizza was lekker warm. Drankjes goed koud. Pasta’s waren lekker. Kortom aanrader.
19 mei 2024 om 0:37 Overheerlijke verse pasta gamba like alwayssss.
7 mei 2024 om 10:11 Altijd lekker alleen dit keer wel heel extreem weinig in het bakje jammer . Maar ik zal zeker blijven bestellen
5 mei 2024 om 23:53 I'm loving it the food, good quantity and quality!!!
2 mei 2024 om 19:51 Very, very good
29 apr 2024 om 0:48 Pasta was goed van smaak en zeer vriendelijke personeel!
25 apr 2024 om 19:44 I waited for the order for almost 2 HOURS!!!! I live on the next street and couldn’t get pizza for 2 hours. As a result, the pizza is super dry, overcooked, the dough crumbles like crackers
25 apr 2024 om 2:38 Was lekker
21 apr 2024 om 17:12 Bezorgtijd stond 40-65 min maar uiteindelijk kwam het 1 uur en 40 minuten later aan. Toen ik belde om te vragen waar het bleef gaf de medewerkster aan dat de bezorger binnen 2 minuten zou vertrekken. Het eten zelf was lekker, maar zeker niet waard.
18 apr 2024 om 11:19 ZEER SLECHT, ONVRIENDELIJK