MASTERCHEFF PASTA & PIZZA

MASTERCHEFF PASTA & PIZZA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 336 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij MasterCheff Pasta & Pizza. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 0:55 Super slecht
7 aug 2022 om 10:32 Nooit meer !!! Besteld en niks bezorgd gekregen, terwijl ik op 5 min loopafstand woon.
7 aug 2022 om 3:58 Bestelling niet compleet
3 aug 2022 om 0:33 Prima goed eten !
31 jul 2022 om 7:23 Lekker eten en bezorgd binnen 30 min terwijl de bezorgtijd op 75 min stond.
25 jul 2022 om 22:13 Als je zin hebt om 3 uur te wachten op je eten kan je hier bestellen. Echt slecht gwn de bezorger was er 3 uur later en niet eens de telefoon opnemen want ze laten je gwn bellen tot je neervalt.
25 jul 2022 om 21:49 Bezorgtijd was meer dan 1.5u Ik heb een haar in me mond die in mijn eten zat. Walgelijk!
25 jul 2022 om 20:53 Lang moeten wachten niet normaal
25 jul 2022 om 3:54 Mijn bestelling was netjes op tijd bezorgd. De pizza's en de hamburgers waren overheerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
24 jul 2022 om 20:29 Top pasta vriendelijk medewerkers binnen 15min bezorgd
24 jul 2022 om 19:00 Bestelling werd 45 later bezorgd..
21 jul 2022 om 2:47 Bestelling is nieteens binnengekomen